Radni narod FeniksaIako je tradiconalno bio mali broj prisutnih članova na radnoj akciji, bila je uspješna i vratila naš start u prvobitno dobro staro stanje, pa i bolje. Osim pokošene trave i sad odlično uređene prilazne staze, uređena je i gornja zapadna strana starta, gdje je uvjek bilo problema s zapinjanjem stabilizatora za saće koje su stršale van reda...


...zahvaljujući tom potezu koji je iniciran od našeg podpredsjednika Mirde, stvoreni su uvjeti da se može krenuti sa sačarenjem cijelom dužinom starta u smjeru zapada, kako smo to i zamislili. To je dobra Start u boljem izdanjuinicijativa i preduvjet da se ostvari dugo željena želja, dva krila na startu.
No kako su sad nenormalni uvjeti za radove u tom smjeru zbog ljetnjih vručina, a i kad je južina...hmm...ko je junak da radi, svi bi rađe letjeli, što je i normalno, no razmišljajmo u tom smjeru za neke kasno jesenske i zimske dane i s malo volje i podosta ruku, sve je moguće.

Osim rada naših vrijednih članova Bože, Luke, Joa i Nene, te njegovog pašanca Harrya, koji je pilot malo težih letjelica od naše, nije bilo više vrijednih ruku za radove, neki su se obratili meni i rekli da im ne paše ponedeljak jer je radni dan, pa momci moji, imate klubski forum, pa predlažite, kad bi bilo najbolje napraviti radnu akciju, a nemojte samo "pljuvati" Wink, po našem predsjedniku, kakav je, takav je, ali je naš i ja znam da se trudi i da nije ni njemu lako s nama.
Nakon rada letenje Starta Lara Lara drugi put Joe gonja Gonja Edo

I dok su neki kosili i kopali, na M.Kalniku su tečajci popodne vrijedno vježbali, neki toliko da su zaslužili i po prvi puta poletjeti visinac. Naš novopečeni član Roberto je odlično to odradio za prvi put, pa sad nek razmišlja o tradicijonalnom odojku, jer što bi rekao moj drug Mišo..."bolje da propadne selo, nego običaji"...

No kad smo već kod prvih letova, nakon 394 dana ili ti 9456 sati, odnosno 567360 minuta, što bi iznoslio 34041600 sekundi, moja je malenkost ponovo gledala Kalnik iz visina, no ko to broji, moram priznati da mi je malo falilo i da se nakon dugog vremena ponovo osječam dobro, čilo i veselo. Hvala svima, koji su u tom proteklom periodu bili uz mene pomagali me, bodrili i trpili. Bez vas, dragi moji prijetelji, nebi uspio, vi ste moje bogatstvo i moja snaga,  zato još jednom, svima vam, hvala.

Autor spota: Matija Lješćanin
Edo

HeheheheDan je završio uz pičence u Belli i druženje, a onda razlaz uz ono uvjek večno pitanje
    
      ...kad je dobra prognoza i kad se opet vidimo?

 

Piše: Edo Lješćanin