SkupštinaU subotu 22.01.2011 održana je redovna godišnja skupština kluba, prva s novim vodstvom. Sam početak skupštine je bio malo šlampav jer pozivnice gostima su bile poslane u 19h, a članovima skupštine je početak bio najavljen u 18h, no kako je većina članova kasnila, početak je odgođen za pola sata i skupština je počela u 18.30h. Predsjednik Božo Zlatar je pozdravio prisutne članove i goste, te zbog male treme zaboravio...

...utvrditi broj prisutnih članova, no kako nitko na to nije reagirao, krenulo se s izvješćem rada za protekluRukovodstvo 2010 godinu.
U samom izvješću je navedeno sve ono što je klub u prošloj godini radio i stvarao, sve naše aktivnosti su bile obuhvaćene, radne akcije, organizacije okupljanja i natjecanja, sudjelovanja na natjecanjima i sl. izvješće je bilo detaljno, a najviše detalja se je dalo na izgradnju rampe na zapadnom startu, tako da je davalo dojam najvažnije klupske aktivnosti u protekloj godini.

Tim liderNakon predsjednikovog izvješća, članovima skupštine je podnesen detaljan financijski izvještaj od strane tajnice Irene Tukše za 2010 godinu, s prihodima i rashodima, te je istaknut dug kluba za proteklu godinu koji je prenesen u tekuću.

Rad FRT-a (Feniks Reacing Team) detaljno i simpatično je podnio Hrvoje Borovac (Box) istaknuo je način na koji je FRT trenirao i pripremao se za natjecanja, te natjecanja kod nas i vani u kojima je FRT sudjelovao, te kao značajan rezultat istaknuo ekipno treće mjesto na državnom prvenstvu.
Nakon podnesenih izvješća,  uslijedio je plan rada za ovu godinu i financijski plan, a zatim prijem novih članova, Tomislava je predložio Božo, a ja sam predložio Vanju i Ivanu, skupština ih jeNačelnica općine potvrdila, pa je Feniks postao bogatiji za tri člana.

Nakon tog, pod točkom razno, Antoni Buljan (Toni) je prezentirao način organizacije i financiranja FOH11, koji će i ove godine biti održan u Hrvacama, te istaknuo da bez obzira na to što je on nosi glavni teret FOH-a i vodi brigu o velikoj većini stvari, da je klub Feniks nositelj organizacija i da se na to mora tako gledati.

Branko ZorkoSkupštini kluba su se na kraju obratili i gosti, načelnica opčine G.Rijeka Štefica Tukša s riječima potpore i otvorenosti za suradnju s klubom, te Branko Zorko ispred sportske zajednice KKŽ, te je istaknuo, da mu je bilo drago ćuti naše rezultate i osvajanje trećeg  mjesta na državnom prvenstvu, te obećao pomoć u organizacijama natjecanja na Kalniku.Skupština je time bila zaključena  i uslijedila je zajednička večera, te druženje Klopačlanova.
Tehničar MatijaPodijeljeni su kalendari za 2011 godinu, a ja sam tradicionalno lobirao za karaoke i uspio pridobiti 15 vokala za taj tradicionalni dio zabave našeg kluba. Teško je istaknuti tko je bio lošiji od loših, no tročlani žiri u sastavu: Sonja, Sanja i Marina, su nakon kratkog vijećanja od samo nekoliko sekundi donijele poredak za naše karaokne izvođače.

Publika Boro Žiri Silvo Berlusconi FRT-ov vokal

Pobijedila je Ivana Frbežar s pjesmom Šumi, šumi javore, dok je Silvo Berlusconi osvojio drugo mjesto, a moja malenkost tek treće (iako mislim da sam bio najbolji ;-)) no žiri je bio korumpiran i prodali su se jeftino, za grah salatu i malo odojka.

Vanja nova nada Pobjednica Ive Banderaš Dario Toni

Nakon karaoka, istaknuo bi gostovanje Boy Benda Zagorje, koje je do sitnih sati distribuiralo rakiju i popevke z bregov, te im se ovim putem od srca zahvaljujem u ime kluba i poručujem da su uvijek dobro došli gosti.

Boy Bend Zagorje Duo DIL Vesela ekipa Dao dušu za Feniks Svi su pobjednici

Zaključak svih članova je sličan, skupština je bila bolja od očekivane, te nekoliko sitnih propusta neće utjecati na to da Izvršnom odboru i tajnici za ovako organiziranu skupštinu damo čistu peticu. Neka im ovaj uspjeh bude podstrek da i dalje budu uspješni, te neka se ne umisle, jer ih i dalje prati budno oko vašeg webmastera ;-)

Piše: Edo Lješćanin