PresedavajućiKao i svake godine u ovih proteklih dvanaest, izuzev osnivačke skupštine, naš klub u prvom mjesecu ima svoju redovnu godišnju skupštinu, ove godine u subotu 28.01, smo je održali na novom mjestu u vatrogasnom domu u selu Šopron podno Kalnika. Članovi i gosti su bili sazvani u 18.30h, no skupština je počela u 19h.Predsjednik kluba Damir Horvat, pozdravio je sve prisutne članove i goste, te nam zaželio ugodan boravak na skupštini... ...i upoznao nas s dnevnim redom.Na dnevnom redu je bilo podnošenje izvješća o radu kluba u protekloj Skupstinagodini koji je podnio predsjednik kluba Damir Horvat, zatim financijsko izvješće za proteklu godinu je podnijela tajnica Ivana Frbežar, a za FRT je izvješće i rezultate podnio tim lider Antoni Buljan.

Uvidom u ova izvješća dobili smo sliku o prošlog godini i aktivnostima kluba, a bilo ih je puno, svakako je vrijedno spomenuti da su naši natjecatelji prošle godine na državnom prvenstvu koje je održano zajedno s Slovenskim i Makedonskim državnim prvenstvom img_7283u Makedoniji, naši FRT-ovci osvojili drugo mjesto i tako nas učinili vice prvacima države za 2011 godinu.
Kako je ovo u jedino i izborna skupština, nakon podnesenih izvješća, krenulo se s izborom novog rukovodstva kluba za razdoblje od dvije godine, pa smo tako birali predsjednika kluba, podpredsjednika kluba, članove izvršnog odbora, nadzornog odbora i članove stegovne komisije, te tajnika, operatera letjelišta i tim lidera za FRT, pa su izabrani sljedeći kandidati za naredni period koji će  voditi klub.

Izvršni odbor:
Damir Horvat – predsjednik klubaimg_7285
Nenda Grubić – podpredsjednik kluba
Gojko Đurašević – član IO
Ivo Janjičić – član IO i tim lider FRT-a
Edo Lješćanin – član IO i operater letjelišta

Nadzorni odbor:
Božo Zlatar – predsjednik NOimg_7287 Natalija Raić – član NO
Nenad Čurila – član NO

Stegovna komisija:
Mario Konfic
Silvio Vidović
Alen Kišur

Kao i svake godine imali smo i prijem novih članova u klub, pa smo na prijedlog Ede Lješćanina primili u klub novog nam člana Damira Kalingera (Mići), pilota koji tek dolazi i koji će sigurno pridonijeti razvoju kluba, nakon prijema i čestitanja, Damir se je odmah pokazao kao kvalitetan i vrijedan član obavivši svoj prvi zadatak za klub (pranje suđa), dobro nam došao Mići.

Nakon izbornog dijela skupštine, staro-novi predsjednik kluba, nas je upoznao s planom rada za ovu img_7292godinu, te pozvao članove da se više uključe u rad kluba i da se više odazivaju na radne akcije oko uređenja startnih pozicija, te istaknuo zahvate koje je omogućio Nenad Grubić u proteklom razdoblju, i njegov doprinos u uređenju letjelišta i prilaznih putova.

Nakon završenog službenog dijela imali smo zajedničku večeru i druženje, večera je bila bogata, kao i druženje uz drugu godinu tradicionalnog zagorje benda  pod vodstvom Markusa, koji su svakako napravili štimung i veselicu za članove i goste, te tradicionalno održanog karaoke natjecanja u kojem je pobijedio Antoni  Buljan s skladbom „Guzonjin sin“, te se je img_7306druženje i veselica održala do sitih noćnih sati.


Mirne duše možemo reći da smo iza sebe ostavili još jednu kvalitetnu godinu i skupštinu, poželjeti uspješan rad našem rukovodstvu, a svim članovima puno dobrih i sigurni letova.

img_7308 img_7328 img_7381
img_7362 img_7363

Piše: Edo Lješćanin