Liga Kup Kalnika 2013

Na Kalniku je održan prvi službeni FOK i ujedno prva tekma lige kupa ove godine.

Prijavila su se četiri kluba PJK Zagreb, ZK Fenis, Let Ivanec i PG Feniks s ukupno 10 natjecatelja.

Zadatak koji su natjecatelji trebali odradit ukupno je iznosio 32,3 km i uglavnom uz greben, izuzev dvije točki gdje je trebalo napustiti sigurno uporište na grebenu i izaći van kod G.Rijeke i Dropkovca.

Natjecatelji:
 1 - Radoslav Ostermann

 2 - Damir Horvat

 3 - Nikola Kuzmic

 4 - Kreso Kovacic

 5 - Tomislav Gomerčić

 6 - Zvonimir Vlah

 7 - Kristijan Petrina

 8 - Ante Zaper

 9 - Davor Aničić

10 - Ivan Janjecic

+Image
+Image
+Image
+Image
+Image
+Image

Baza FOK-a je ove godine bila smještena na terasi caffe bara Belle, pa se ovim putem zahvaljujem domaćinima na gostoprimstvu i pruženoj logistiki. Nakon prijava za natjecanje, na istoj lokaciji održavamo brifing, gdje natjecatelji dobivaju informacije o vremenu i dnevnom zadatku. Zadatak je napravio i predložio naš poznati parajedriličar Antoni Buljan, a natjecateljska komisija koju su činili Nikola Kuzmić, Krešo Karas i Damir Horvat su ga prihvatili bez ikakvih zamjerki, što se poslje pokazao kao dobar potez.

Start je za otvaranje bio predviđen u 12.30h, pa nakon brifinga prevozimo natjecatelje i rekreativce koji je bilo znatno više od natjecatelja na start. Uvjeti na startu su bili fok8više nego dobri, vjetar južni i idealne jačine koja osigurava ostanak u zraku nakon poletanja, po otvaranju starta prvi kreće Nikola Kuzmić, a onda jedan po jedan redom. Svi natjecatelji su odstartal u cca. dvadesetak minuta i u zraku čekaju otvaranje startnog markera u 13.00h i početak utrke. Marker je otvoren i trka je počela, uvjeti za vrijeme utrke su bili dobri i nakon dva sata je trka bila gotova, u cilj su ušla dvojica natjecatelj, Radoslav Ostermann i Damir Horvat.

Nedugo nakon sletanja natjecatelja vrijeme se počelo kvariti, pa smo ostatak dana proveli uz dobar grah koji je skuhao Joe, dodjelu nagrada i druženje. Hvala svima koji su došli na FOK, bilo da se radi o natjecateljima ili rekreativcima, hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji i hvala GSS stanica Bjelovar na dežurstvu.

Pehari:
1. Radoslav Ostermann (PJK Zagreb)
2. Damir Horvat (PG Feniks)
3. Nikola Kuzmić (Let Ivanec)

Rezultati:

Official 2013-05-19 TASK 3 FOK

+Image

Team results (Klupski poredak)

+Image

Team results (Kategorije krila)

+Image

Izrada web stranica © Pintardesign.hr / 2018

Kalnik Live Streaming